A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A www.katyklipje.hu oldalról elérhető Weboldal elérésével Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Weboldal használati feltételeit, és elfogadja, hogy Ön felelős a vonatkozó helyi törvényekkel kötött megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

A katyklipje.hu weboldalán található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

  1. módosítsa vagy másolja az anyagokat;
  2. az anyagokat bármilyen kereskedelmi célra vagy nyilvános megjelenítésre használja;
  3. megkísérelni a katyklipje.hu webhelyén található szoftverek visszafejtését;
  4. távolítson el minden szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi megjegyzést az anyagokról; vagy
  5. az anyagok átvitele egy másik személyre, vagy az anyagok "tükrözése"bármely másik szerveren.

3. Jogi nyilatkozat

A katyklipje.hu weboldalán található összes anyag "ahogy van". A katyklipje.hu nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb garanciát érvénytelenít. Továbbá a katyklipje.hu nem vállal semmilyen kijelentést a Weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy más módon az ilyen anyagokkal vagy a Weboldalhoz kapcsolódó webhelyekkel kapcsolatban.

4. Korlátozások

A katyklipje.hu vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a katyklipje.hu weboldalán található anyagok felhasználásából vagy felhasználásának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha a katyklipje.hu vagy a Weboldal meghatalmazott képviselője értesítést kapott. szóban vagy írásban, az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

A katyklipje.hu weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. A katyklipje.hu nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A katyklipje.hu előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztathatja a Weboldalán található anyagokat. A katyklipje.hu nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

A katyklipje.hu nem vizsgálta át a Weboldalára hivatkozott összes webhelyet, és nem vállal felelősséget az ilyen linkelt webhelyek tartalmáért. A link jelenléte nem jelenti azt, hogy a katyklipje.hu jóváhagyja az oldalt. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

A katyklipje.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a Weboldalára vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatvédelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Irányadó jog

A katyklipje.hu Webhellyel kapcsolatos bármely igényre a magyar jog az irányadó, annak kollíziós rendelkezéseire való tekintet nélkül.